Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fanýs

1. 1. 2011 11:41
Kdo sám sebe považuje za chudého,

ten nikdy nemůže pochopit, že peníze nejsou všechno.

0 0
možnosti

tromi9

1. 1. 2011 10:47
plně chápu ženy zlatokopky

R^

0 0
možnosti

stařec bez moře

1. 1. 2011 10:25
Je dobré myšlenky ventilovat.

Jakmile zformulujeme jakoukoliv myšlenku či názor a zpětně si to uvědomíme, mělo by to vyvolat pochyby o správnosti. Doufám, že se to přihodilo i autorce. Konfrontace myšlenky s šedými buňkami, které ji vytvořily a s šedými buňkami, které si to přečtou a reagují k diskuzi, povede k posunutí myšlenky správným směrem, o kousek  k dokonalosti, která je však pro šedé buňky našich mozků nedosažitelná.

0 0
možnosti

Luborka

1. 1. 2011 9:45
Zaujal mne

titul Vašeho článku. Každý vztah je něco za něco a tak lze nakupovat i za hezký úsměv, nebo díky štědrým tělesným darům či za moudrost. To co prodáváme je  očekávání a co nakupujeme je radost nebo smutek. Takže pokud tomu za co nakupujeme říkáme peníze, je to jenom označení určitého platidla, Platidlo je faktický souhlas s tím, čeho se nám dostává-radosti nebo smutku, to neznamená, že objekt (předmět našeho zájmu), za který jsme zaplatili budeme také vlastnit. Vlastnit můžeme jenom pocity (radost) a emoce(smutek) a ty můžeme koupit různým platidlem i za peníze.Láska je vlastně také platidlo, protože ji nelze změnit v něco, ale jenom díky ní lze něco změnit.

0 0
možnosti

Vasco 75

1. 1. 2011 10:23
Re: Zaujal mne

Slečno autorko, opět používáte jednoho ze svých nicků k tomu, abyste obhajovala své "myšlenky" z článku a vypadalo to, že jste náhodný diskutující? Trapné...

0 0
možnosti

majkl1

1. 1. 2011 7:21
Vážená slečno,

rozhodně nechci vidět svět vašima očima, jak prezentujete pod fotografií. Natož sdílet vaše názory. On už hodně napoví sám úvod článku. Nikdy jsem necítil potřebu uvádět jakýkoliv svůj text cizojazyčným sloganem. A pokud bych ho někdy použil (a to neudělám), pak bych necítil potřebu ho překládat, aby chudáček blbeček čtenář pochopil. Ale to jen na okraj.

Je vidět, že vaše fascinace oběživem ve vás zcela utopila morální hodnoty. Je mi vás vlastně líto. Pravé přátelství zřejmě nikdy nepoznáte a lásku také ne. Tu módní mezi úspěšnými hokejisty a modelkami snad. Průšvih je v tom, že to nemá s láskou nic společného. To se jen snoubí peníze s penězmi a atraktivitou.

V 17 letech máte ještě teoretickou šanci změnit náhled, ale jsem skeptikem. Abych pravdu řekl, takovýto morální rozpad hodnot jsem ještě nežral.:-(

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS