Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jezte, co vám chutná a budete zdraví.

1 0
možnosti

P78a76v14e11l 78M88a54c84h

9. 10. 2014 0:21

Zajimalo by me, co je pravdy na tom, ze jime vsechny ty "jedy". Medicina se sice vylepsila, ale clovek by si myslel, ze kdyz se ji jed, tak umre at je medicina vyspela nebo ne. Jak to ze lide ziji mnohem dele nez jen pred 50 nebo 100 lety? Kdyby to byla pravda ze nas to dnesni jidlo zabiji, tak bychom umirali drive. Myslim si, ze ty vykriky o jedech jsou pri nejmensim prehnane a mozna ze i vykonstruovane.

1 0
možnosti

Jím to o co si tělo řekne a a od dvaceti let vážím pří výšce 185 cm, 80 až 85 kg. Maso moc nemusím občas zajdu na tatarák s přítelkyní,miluji chleba se sádlem a česnekem,chleba s máslem a hořčicí,vajíčka na měkko,hniličku nebo syrové a zatím že mi je šedesát tak dobrý.

Samozřejmě mezi tím jím i normálně ale celkově asi tak osmkrát denně.

1 0
možnosti
Foto

Ja teda ziju v Italii a tady jime kazdy den k obedu testoviny a v devet vecerime cokoli, nekdy od predkrmu po zakusek. Ale i kamaradky v Praze, a ze jich nemam malo, jedi normalne. Chodi na dort a chlebicky do Svetozoru, segra vari jak omacky, tak upece kachnu, mam mozna dve kamaradky, co ji malo. Ji vice mene tech ctyricet let stejne.

0 0
možnosti

Naopak, v současné době se mění společnost a mění se i stravovací návyky. [>-] Lidé již nechtějí jíst prázdné potraviny bez živin. Začínají se zajímat, o to, co jedí.

1 0
možnosti

Ruku v ruce s transformací společnosti přichází i změny ve stravování. Po vegetariánství a veganství přichází vitariánství.

Za poslední dva roky velmi silný trend. Zřejmě přichází automaticky jako odpověď na supermarketovou stravu, kterou její výrobci nejedí. Dobře asi vědí proč. Vitariánství se stává byznysem, rostou vitariánské restaurace. Supermarketová strava se stává stále méně poživatelnou. Vždyť v ovocných pivech je 12 éček, z toho 5 jedů, a z toho jeden jed na krysy. Růžové uzeniny jsou plné dusitanů a tak bychom mohli pokračovat.

Raw food – živá strava

Jedna ze zakladatelek, spíše propagátorek je paní Anna Hyžová. 10 let pracovala v reklamě, vytvářela etikety na potraviny. Možná vás překvapí, že na focení se peklo jiné pečivo, než které můžete potkat v regále. Pak dostala rakovinu, metastázy, uzdravila se živou stravou. Živá strava je o tom, že se potraviny tepelně nezpracovávají. Ráno se jí ovoce, odpoledne zelenina. Není to ultimativní. Pokud na něco dostanete chuť, klidně si to dopřejte. Ochutnáte – li ovšem živou potravu, ani moc chuti, třeba na maso, nebo na sladké, nedostanete.[>-]

0 0
možnosti

Víte, asi byste se měla na chvíli odpojit od sítě a pohybovat se v normální společnosti, která nic takového, o čem píšete nedělá

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
https://www.facebook.com/mojekrasnasvatba