Veronika Tikalová

Pozvánka: Módní přehlídka Laary Faary

24. 10. 2012 21:42:23
PRAHA – V sobotu 24. listopadu se v klubu Jazz Republic uskuteční módní show, jenž pořádá agentura T-Models společně s návrhářkou salónu Laary Faary Petrou Kubcovou. Diváci se mohou těšit nejen na krásné outfity, modelky a modely, ale také na hudební vystoupení.

Celá akce je otevřená velkému počtu diváků všech věkových kategorií. Vstup na akci je samozřejmě volný. Módní přehlídka začne ve 21:00 hodin v klubu Jazz Republic na Praze 1 a bude trvat přibližně hodinu, během této doby vystoupí Ondřej Havel s Dominikou Haškovou, dále pak Roman Tomeš a také se diváci mohou těšit na herečku a patronku agentury T-MODELS Michaelu Dobravovou. Zazpívá také známé duo Kristýna Štromajerová a Martina Černá. Celou akcí budou provázet moderátoři z agentury T-Models a těmi jsou Petra Štíbrová a Josef Láska.

Po ukončení přehlídky následuje prodej outfitů a doplňků ze salónu Laary Faary přímo v klubu Jazz Republic a to za sníženou cenu. Dále se diváci mohou těšit na živou kapelu, ve stylu funky jazz, která převezme pódium kolem 22:00 hodiny.

Agentura T-Models se zaměřuje především na modelingové kurzy pro dívky a chlapce ve věku 13-20 let. Ačkoliv agentura funguje teprve druhým rokem, už si vydobyla prestižní pozici na české modelingové scéně. Kromě velmi dobré finanční dostupnosti zaujme originálním sestavením svého kurzu. Účastníci získají zkušeností z modelingové praxe, pohybu, herectví a velký důraz je kladen také na životní styl. Právě toto komplexní pojetí kurzu přivádí na castingy více a více nových tváří. Sám majitel agentury Tomáš Polák zdůrazňuje, že kromě budování sebedůvěry, důležité pro další uplatnění, je nezbytné naučit mladé lidi schopnosti prosadit se a to nejen ve světě modelingu. „Naším cílem je zajistit modelům kvalitní základy pro jejich potenciální kariéru,“ dodává.

Laary Faary je módní salón existující již od roku 2010 stihl zabodovat u několika českých hereček a zpěvaček, například se v této značce objevila Barbora Poláková a to Show Jana Krause a na předávání cen Českého lva. Dále pak Kristýna Leichtová,která si šaty značky LF vzala na předávání cen TÝTÝ. Dále se značka objevila v několika tištěných mediích.

Autor: Veronika Tikalová | karma: 6.96 | přečteno: 411 ×
Poslední články autora