Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Crimea

28. 12. 2010 11:16
Pokud Vám to náhodou uniklo

http://cizkova.blog.idnes.cz/c/170047/K-cemu-jsou-neuzitecne-vedomosti.html - vynikající blog, tuším, že je to reakce na ten Váš.

0 0
možnosti
IB

isabell

28. 12. 2010 11:15
...

Když chcete sem tam číst nějaký pozitivní ohlas, bude nejspíše na místě se nejdříve velice hluboce zamyslet nad těmi negativními!

Nestává se totiž často, že by se tolik diskutérů shodlo a to by pro  vás mělo být nanejvýš alarmující.

Neházejte tedy špínu na diskutéry, kteří vám napsali čistě SVÉ NÁZORY (pozor!!) na váš výtvor, a zamyslete se nad nastaveným zrcadlem.

Můžete se doma poplácávat, jaký jste pašák a skvělý "pisálek" a jak se pod vaším článkem nááááhodou našli jen nepřejícníci a nebo se chytnete za nos a připustíte si, že měli vaši čtenáři převážně pravdu a váš článek stál opravdu za prd :-/

0 0
možnosti
P

pěnice

28. 12. 2010 11:08
No,jestli Vás to tak moc trápí,

tak to abyste snad raději nic nepsala.Může být hůře.To říkám proto,že kdyby si tohle připouštěli někteří bloggeři,tak by nenapsali už ani řádek. Takže z těch dobře míněných si můžete vzít ponaučení a ty ostatní prostě ignorujte.

0 0
možnosti
VT

Crimea

28. 12. 2010 11:06
Uložte si někam ten předchozí blog...

... a za dvacet let si ho přečtěte. Třeba dospějete, uvědomíte si, že být blbá jako štoudev je ostuda a ne cool projev zdravé drzosti, a ty komentáře pochopíte.

0 0
možnosti
IB

isabell

28. 12. 2010 11:17
Re: Uložte si někam ten předchozí blog...

R^ snad bude stačit jen pět let.

Možná by stačilo dát to přečít někomu s nadhledem, třeba vlastní češtinářce ;-)

0 0
možnosti
L

Legionář

28. 12. 2010 10:53
Údiv ?

Článek, který zmiňujete ve svém odkazu není dle mého názoru nijak zvláště výjimečný. Je vyjádřením svobodného názoru, jako ostatně většina článků zde publikujících blogerů. Zapomínáte však na generální problém všech autorů: cílovou skupinu čtenářů.

Pokud si projdete příspěvky blogerů a komentáře v diskuzích, možná si všimnete jedné zajímavosti - bez ohledu na styl, obsah sdělení či autora blogu jsou čtenáři zjevně nuceni neustále, důkladně a hlavně vše zkritizovat, napadnout a přesvědčit Vás o své "Svaté pravdě". Pokud Vás tato "pravda" zajímá, jděte se porozhlédnout po místních putykách, zastávkách MHD či sportovních areálech. Pochopíte...

Nedejte se odradit, vytrvejte, máte-li pocit že chcete psát.

Tak, a teď se kritici pro jistotu pustí do mne ;-D

0 0
možnosti
IJ

India

28. 12. 2010 10:45
Veroniko,

váš článek mě "nadzvedl " za židle a honem jsem si šla přečíst uvedený blog, abych vás mohla bránit. Je mi ale líto - nemůžu. Ti lidé mají pravdu, bohužel...:-/

0 0
možnosti
G

Gašpo

28. 12. 2010 10:43
Neberte si to tak

ako blogerka s tým proste musíte počítať.

Doporučujem Vám občas pozrieť komentáre k správam. Pochopíte, že mnohí si nimi anonymne liečia mindráky a ego. Ale niektoré sú aj dosť vtipné.

K blogom sú tie komenty pomerne inteligentne umiernené, len sa občas nájde výnimka. Berte kritiku ako podnet k premýšľaniu o svojom názore, neberte to ako jeho zatracovanie.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
https://www.facebook.com/mojekrasnasvatba