Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

Z24d29e48n53ě16k 56M46a53t59u35š15k43a 7178436545766

jezte, co vám chutná a budete zdraví.

+1/0
9.10.2014 7:49

P30a32v35e30l 27M56a84c15h 7552376680768

Zajimalo by me, co je pravdy na tom, ze jime vsechny ty "jedy". Medicina se sice vylepsila, ale clovek by si myslel, ze kdyz se ji jed, tak umre at je medicina vyspela nebo ne. Jak to ze lide ziji mnohem dele nez jen pred 50 nebo 100 lety? Kdyby to byla pravda ze nas to dnesni jidlo zabiji, tak bychom umirali drive. Myslim si, ze ty vykriky o jedech jsou pri nejmensim prehnane a mozna ze i vykonstruovane.

+1/0
9.10.2014 0:21

P63e14t97r 70M33u48r29č11e78k 3318486750

Jím to o co si tělo řekne a a od dvaceti let vážím pří výšce 185 cm, 80 až 85 kg. Maso moc nemusím občas zajdu na tatarák s přítelkyní,miluji chleba se sádlem a česnekem,chleba s máslem a hořčicí,vajíčka na měkko,hniličku nebo syrové a zatím že mi je šedesát tak dobrý.

Samozřejmě mezi tím jím i normálně ale celkově asi tak osmkrát denně.

+1/0
9.10.2014 0:01
Foto

K30a49r12l60a 85Š12i97m38o79n17o80v49s19k86á 16- 66S44l42e96z77á86k68o89v55á 6365445205686

Ja teda ziju v Italii a tady jime kazdy den k obedu testoviny a v devet vecerime cokoli, nekdy od predkrmu po zakusek. Ale i kamaradky v Praze, a ze jich nemam malo, jedi normalne. Chodi na dort a chlebicky do Svetozoru, segra vari jak omacky, tak upece kachnu, mam mozna dve kamaradky, co ji malo. Ji vice mene tech ctyricet let stejne.

0/0
8.10.2014 23:31

P24a52v97e98l 83S58ý98k77o53r34a 7297532397391

Naopak, v současné době se mění společnost a mění se i stravovací návyky. [>-] Lidé již nechtějí jíst prázdné potraviny bez živin. Začínají se zajímat, o to, co jedí.

+1/0
8.10.2014 23:11

P96a55v32e58l 60S45ý41k61o66r45a 7337692887601

Ruku v ruce s transformací společnosti přichází i změny ve stravování. Po vegetariánství a veganství přichází vitariánství.

Za poslední dva roky velmi silný trend. Zřejmě přichází automaticky jako odpověď na supermarketovou stravu, kterou její výrobci nejedí. Dobře asi vědí proč. Vitariánství se stává byznysem, rostou vitariánské restaurace. Supermarketová strava se stává stále méně poživatelnou. Vždyť v ovocných pivech je 12 éček, z toho 5 jedů, a z toho jeden jed na krysy. Růžové uzeniny jsou plné dusitanů a tak bychom mohli pokračovat.

Raw food – živá strava

Jedna ze zakladatelek, spíše propagátorek je paní Anna Hyžová. 10 let pracovala v reklamě, vytvářela etikety na potraviny. Možná vás překvapí, že na focení se peklo jiné pečivo, než které můžete potkat v regále. Pak dostala rakovinu, metastázy, uzdravila se živou stravou. Živá strava je o tom, že se potraviny tepelně nezpracovávají. Ráno se jí ovoce, odpoledne zelenina. Není to ultimativní. Pokud na něco dostanete chuť, klidně si to dopřejte. Ochutnáte – li ovšem živou potravu, ani moc chuti, třeba na maso, nebo na sladké, nedostanete.[>-]

0/0
8.10.2014 23:14

P59a56v33e50l 91S38ý24k37o19r81a 7647602877381

A co na to Pohlreich ? [>-]

0/0
8.10.2014 23:15

V22o53j48t56ě71c43h 33R77ů82ž74e37k 1617842614742

Spíš Babica

0/0
8.10.2014 23:19

S23y69l48v28a 96Š10p77o60r10k24o68v46á 9506929100574

Víte, asi byste se měla na chvíli odpojit od sítě a pohybovat se v normální společnosti, která nic takového, o čem píšete nedělá

+3/0
8.10.2014 22:57

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz