Diskuse

Již neumíme jíst

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z92d28e46n65ě35k 19M10a74t49u66š64k19a

9. 10. 2014

jezte, co vám chutná a budete zdraví.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P75a85v38e87l 84M68a62c77h

9. 10. 2014

Zajimalo by me, co je pravdy na tom, ze jime vsechny ty "jedy". Medicina se sice vylepsila, ale clovek by si myslel, ze kdyz se ji jed, tak umre at je medicina vyspela nebo ne. Jak to ze lide ziji mnohem dele nez jen pred 50 nebo 100 lety? Kdyby to byla pravda ze nas to dnesni jidlo zabiji, tak bychom umirali drive. Myslim si, ze ty vykriky o jedech jsou pri nejmensim prehnane a mozna ze i vykonstruovane.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P89e76t75r 79M22u59r18č25e41k

9. 10. 2014

Jím to o co si tělo řekne a a od dvaceti let vážím pří výšce 185 cm, 80 až 85 kg. Maso moc nemusím občas zajdu na tatarák s přítelkyní,miluji chleba se sádlem a česnekem,chleba s máslem a hořčicí,vajíčka na měkko,hniličku nebo syrové a zatím že mi je šedesát tak dobrý.

Samozřejmě mezi tím jím i normálně ale celkově asi tak osmkrát denně.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

K22a88r71l60a 36Š74i69m65o48n10o95v41s45k38á 44- 78S37l52e77z88á32k63o27v72á

8. 10. 2014

Ja teda ziju v Italii a tady jime kazdy den k obedu testoviny a v devet vecerime cokoli, nekdy od predkrmu po zakusek. Ale i kamaradky v Praze, a ze jich nemam malo, jedi normalne. Chodi na dort a chlebicky do Svetozoru, segra vari jak omacky, tak upece kachnu, mam mozna dve kamaradky, co ji malo. Ji vice mene tech ctyricet let stejne.

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P35a55v25e51l 65S52ý75k10o83r42a

8. 10. 2014

Naopak, v současné době se mění společnost a mění se i stravovací návyky. [>-] Lidé již nechtějí jíst prázdné potraviny bez živin. Začínají se zajímat, o to, co jedí.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P37a77v92e58l 49S20ý68k32o45r68a

8. 10. 2014

Ruku v ruce s transformací společnosti přichází i změny ve stravování. Po vegetariánství a veganství přichází vitariánství.

Za poslední dva roky velmi silný trend. Zřejmě přichází automaticky jako odpověď na supermarketovou stravu, kterou její výrobci nejedí. Dobře asi vědí proč. Vitariánství se stává byznysem, rostou vitariánské restaurace. Supermarketová strava se stává stále méně poživatelnou. Vždyť v ovocných pivech je 12 éček, z toho 5 jedů, a z toho jeden jed na krysy. Růžové uzeniny jsou plné dusitanů a tak bychom mohli pokračovat.

Raw food – živá strava

Jedna ze zakladatelek, spíše propagátorek je paní Anna Hyžová. 10 let pracovala v reklamě, vytvářela etikety na potraviny. Možná vás překvapí, že na focení se peklo jiné pečivo, než které můžete potkat v regále. Pak dostala rakovinu, metastázy, uzdravila se živou stravou. Živá strava je o tom, že se potraviny tepelně nezpracovávají. Ráno se jí ovoce, odpoledne zelenina. Není to ultimativní. Pokud na něco dostanete chuť, klidně si to dopřejte. Ochutnáte – li ovšem živou potravu, ani moc chuti, třeba na maso, nebo na sladké, nedostanete.[>-]

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama

S94y56l13v11a 65Š85p78o13r66k29o10v27á

8. 10. 2014

Víte, asi byste se měla na chvíli odpojit od sítě a pohybovat se v normální společnosti, která nic takového, o čem píšete nedělá

3 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Více už toho není