Diskuse

Již neumíme jíst

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z39d62e41n23ě94k 39M67a95t20u75š10k19a

9. 10. 2014

jezte, co vám chutná a budete zdraví.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P38a51v80e85l 95M57a31c21h

9. 10. 2014

Zajimalo by me, co je pravdy na tom, ze jime vsechny ty "jedy". Medicina se sice vylepsila, ale clovek by si myslel, ze kdyz se ji jed, tak umre at je medicina vyspela nebo ne. Jak to ze lide ziji mnohem dele nez jen pred 50 nebo 100 lety? Kdyby to byla pravda ze nas to dnesni jidlo zabiji, tak bychom umirali drive. Myslim si, ze ty vykriky o jedech jsou pri nejmensim prehnane a mozna ze i vykonstruovane.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P39e83t60r 43M54u98r26č91e69k

9. 10. 2014

Jím to o co si tělo řekne a a od dvaceti let vážím pří výšce 185 cm, 80 až 85 kg. Maso moc nemusím občas zajdu na tatarák s přítelkyní,miluji chleba se sádlem a česnekem,chleba s máslem a hořčicí,vajíčka na měkko,hniličku nebo syrové a zatím že mi je šedesát tak dobrý.

Samozřejmě mezi tím jím i normálně ale celkově asi tak osmkrát denně.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

K16a30r14l30a 63Š41i28m80o40n89o50v71s67k15á 60- 32S65l73e82z98á46k52o51v26á

8. 10. 2014

Ja teda ziju v Italii a tady jime kazdy den k obedu testoviny a v devet vecerime cokoli, nekdy od predkrmu po zakusek. Ale i kamaradky v Praze, a ze jich nemam malo, jedi normalne. Chodi na dort a chlebicky do Svetozoru, segra vari jak omacky, tak upece kachnu, mam mozna dve kamaradky, co ji malo. Ji vice mene tech ctyricet let stejne.

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P50a64v55e11l 97S67ý94k23o74r36a

8. 10. 2014

Naopak, v současné době se mění společnost a mění se i stravovací návyky. [>-] Lidé již nechtějí jíst prázdné potraviny bez živin. Začínají se zajímat, o to, co jedí.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

P14a55v95e87l 73S20ý62k15o64r67a

8. 10. 2014

Ruku v ruce s transformací společnosti přichází i změny ve stravování. Po vegetariánství a veganství přichází vitariánství.

Za poslední dva roky velmi silný trend. Zřejmě přichází automaticky jako odpověď na supermarketovou stravu, kterou její výrobci nejedí. Dobře asi vědí proč. Vitariánství se stává byznysem, rostou vitariánské restaurace. Supermarketová strava se stává stále méně poživatelnou. Vždyť v ovocných pivech je 12 éček, z toho 5 jedů, a z toho jeden jed na krysy. Růžové uzeniny jsou plné dusitanů a tak bychom mohli pokračovat.

Raw food – živá strava

Jedna ze zakladatelek, spíše propagátorek je paní Anna Hyžová. 10 let pracovala v reklamě, vytvářela etikety na potraviny. Možná vás překvapí, že na focení se peklo jiné pečivo, než které můžete potkat v regále. Pak dostala rakovinu, metastázy, uzdravila se živou stravou. Živá strava je o tom, že se potraviny tepelně nezpracovávají. Ráno se jí ovoce, odpoledne zelenina. Není to ultimativní. Pokud na něco dostanete chuť, klidně si to dopřejte. Ochutnáte – li ovšem živou potravu, ani moc chuti, třeba na maso, nebo na sladké, nedostanete.[>-]

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama

S36y95l40v11a 14Š35p77o98r72k46o41v86á

8. 10. 2014

Víte, asi byste se měla na chvíli odpojit od sítě a pohybovat se v normální společnosti, která nic takového, o čem píšete nedělá

3 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Více už toho není